حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

دونالد ترامپ کاخ سفید را ترک کرد + فیلم

دونالد ترامپ، چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا، با پایان دوره ریاستش، کاخ سفید را ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 20
کد خبر: ۷۴۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سی‌ان‌ان، قبل از ترک کاخ سفید از سوی ترامپ، هلیکوپتر ویژه رئیس جمهوری آمریکا در محوطه کاخ سفید فرود آمد و ترامپ به همراه همسرش سوار بر آن شد تا راهی فرودگاه شود و به فلوریدا برود.

فرودگاهی که قرار است هواپیمای ویژه ریاست جمهوری (ایرفورس وان) از آن به فلوریدا برود، در پایگاه هوایی سنت اندروز قرار دارد و ترامپ در آنجا سخنرانی کرد.

هم زمان با ترک کاخ سفید از سوی ترامپ، جو بایدن، رئیس جمهوری منتخب آمریکا راهی کلیسا شد تا در مراسم نیایشی شرکت کند.

در فرودگاه سنت اندروز با شلیک توپ از ترامپ استقبال شد.

ترامپ در سخنانی ضمن تشکر از مردم و همه دوستان، خانواده و همکارانش طی چهار سال گذشته اعلام کرد که دستاوردهای زیادی داشته است.

وی گفت: کاری که ما کردیم شگفت انگیز بود. ما ارتش آمریکا را بزرگ کردیم. ما یک دولت معمولی نبودیم. ما یک شاخه جدید در ارتش به وجود آوردیم. ما از کهنه سربازان حمایت کردیم. معافیت‌های مالیاتی زیادی ایجاد کردیم. سیستم مالیاتی را اصلاح کردیم. شغل‌های زیادی ایجاد کردیم. اگر کرونا نبود آمار ما در ایجاد شغل غیر قابل باور بود. شما آمارهای خارق‌العاده ما را کم کم خواهید دید. ما را به یاد داشته باشید وقتی این موفقیت‌ها را خواهید دید.

ترامپ با نامیدن ویروس کرونا به نام "ویروس چینی" افزود: در برابر بحران کرونا ما توانستیم کاری بکنیم که معجزه بود؛ ساخت واکسن کرونا در ۹ ماه. ما دو واکسن ساختیم و یکی دیگر هم در راه است. ما خیلی زحمت کشیدیم و نتایج آن را به مرور خواهید دید. از تمام موانع رد شدیم. ۷۵ میلیون رای به دست آوردیم که رکوردی در میان همه رییسان جمهور آمریکاست. افتخار می‌کنم به انتخاب ۳۰۰ قاضی که رکوردی برای خودش است.

رییس جمهور در حال کناره‌گیری ادامه داد: مایه افتخار بود که رییس جمهوری شما باشم. من همیشه برای شما خواهم جنگید. امیدوارم که دولت جدید به موفقیت دست یابد زیرا پایه‌های موفقیت برای آن فراهم شده است. ما به نحوی از انحا باز خواهیم گشت و بار دیگر از معاونم و کنگره تشکر می‌کنم. شما را به زودی خواهیم دید. متشکرم.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار